Maybelline mascara

Køb billig Maybelline mascara

Testvindende mascaraer fra Maybelline til penge hvor alle kan være med.

 

Har du altid haft en kreativ tilgang til tingene og altid udnyttet enhver lejlighed til at udtrykke din egen personlige stil? Maybelline giver dig redskaberne til at skabe dit eget personlige look, så du kan være trendsætteren i venindegruppen.

 

Maybelline mascara kan blandt andet give dig:

 

· Produkter i skønne farver – både udenpå og indeni
· Redskaberne til at udfolde og udfordre dine kosmetiske evner
· Et brand, der står for den individuelle og trendsættende kvinde

 

Farver og former har altid været en kunstners værktøj til at kreere fantastiske værker. Med Maybelline mascara er du kunstneren, der kom, så og sejrede; lad dit ansigt være lærredet og lad dig forvandle til det smukkeste stykke unikke kunst.

 

Med fokus på at give den enkelte kvinde mulighed for at fremhæve sine egne unikke træk, giver Maybelline dig et væld af muligheder for at lade dine bedste sider skinne igennem. Her på siden kan du vælge imellem et stort udvalg af Maybellines mascaraer. Hvis du tør folde dig ud som den bedste udgave af dig, er det lige præcis Maybellines mascaraer, du skal vælge. Udvalget på mascara.dk er farvestrålende udenpå og kommer i spraglede hylstre i spændende nuancer, men indeholder en stilsikker sort formel, der giver dine øjne et forfriskende pust.

 

Er du en dyreven, kommer her endnu en grund til at vælge Maybellines mascara: for over 10 år siden blev det besluttet, at nu skulle det være slut med at teste makeuppen på dyr. Det betyder, at du med god samvittighed kan shine dig op med mærkets friske farver uden at skulle have dårlig samvittighed.

 

Maybelline startede som en familieejet virksomhed i USA i 1915 af en den dengang 19 år gamle Tom Lyle Williams. Et rygte fortæller, hvordan Williams blev inspireret af, hvordan hans ældre søster gjorde sine vipper mørkere med en blanding af kul og vaseline. Søsteren hed Mabel, og det var efter hende, han navngav sit nye firma. Hvor meget sandhed, denne historie indeholder, kan ikke siges med sikkerhed, men den er i hvert fald meget sød. Om ikke andet skulle hans søsters primitive dullegrej efter sigende være grunden til, at Williams fandt på en lidt smartere måde at opnå mørkere og fyldigere vipper.

 

Del med dine venner på