Max Factor mascara

Køb billig Max Factor mascara

Slip din indre filmgudinde løs. Lad dig forskønne af det award-vindende kosmetikmærke, der står bag verdens første mascara i hylster.

 

Max Factor er et af de førende brands inden for makeup og er med mere end 100 års erfaring en af kosmetikbranchens absolutte klassikere med rødder tilbage til The Golden Age i datidens storslåede Hollywood, hvor de billedskønne kvinder på det store lærred lignede omvandrende gudinder.

 

Max Factor mascara giver dig blandt andet:

 

· Over 100 års ekspertise med fundament i Hollywoods storhedstid
· Produkter til at skabe et elegant og stilsikkert look
· Klassiske farver til både hverdag og mere festlige lejligheder

 

Mærket bærer den dag idag stadig præg af den klassiske filmverdens ypperlige elegance og henvender sig især til dig, der vil fremhæve og forskønne dine egne naturlige træk, uden at din Max Factor mascara stjæler rampelyset – det er dig, der er stjernen!

 

Makeuppen afspejler den gyldne film-æra med lækre produkter, der giver dig den fejlfri finish, der kendetegnede datidens divaer i Gone With The Wind, Roman Holiday og Gentlemen Prefer Blondes. Vil du ikke også lade dig forvandle til den mest uimodståelige udgave af dig af produkter, der var med til at gøre skønne Vivien Leigh, søde Audrey Hepburn og sexede Marilyn Monroe til nogle af de mest eftertragtede kvinder på deres tid?

 

Den russiske immigrant Maksymilian Faktorowicz, der forudseende valgte at amerikanisere sit navn til Max Factor, startede sit firma i 1909 og flyttede få år efter til filmindustriens pulserende hjerte i Los Angeles. Her var han den første til at opfinde en mikstur til en ny ansigtsmakeup, der ikke krakelerede og faldt af, når skuespillerne bevægede ansigtet, og han er således det fædrende ophav til nutidens foundations. I 1929 modtog han sin pris fra the Academy of Motion 9, Arts, and Sciences som anerkendelse for sit arbejde bl.a. Max Factor mascara.

 

Factor var med sin sans for at skabe det perfekte og lydefri ydre manden bag de store filmstjerners glamourøse udseende. Han skabte farver specielt udviklet til den individuelle skuespillerinde og var sågar manden, der opfandt navnet ‘make up’.

 

Factor var af den overbevisning, at alle kvinder skulle have mulighed for at ligne graciøse og fortryllende filmstjerner, og derfor valgte han at gøre sine produkter tilgængelige for folk uden for filmindustrien heriblandt den populære Max Factor mascara. Herved gjorde han det muligt for alle kvinder selv at opnå den æstetiske skønhed, de så på film.

 

Del med dine venner på