L’Oréal mascara

Køb billig L’Oréal mascara

Det er fransk, det er lækkert, og med sin innovative og udforskende tilgang til makeup tilbyder L’Oréal dig et produkt af højeste kvalitet.

 

Vælger du L’Oréal, vælger du samtidig at støtte et foretagende, der anerkender den naturlige menneskelige diversitet – intet menneske er fuldstændig ens, og vi har alle vidt forskellige behov. Derfor henvender L’Oréal sig ikke kun til kvinder, men også mænd fra alle verdenshjørner, for vi fortjener alle at være smukke – we’re worth it!

 

L’Oréal mascara tilbyder dig blandt andet:

 

· Gennemførte produkter, der stadig videreudvikles for at finde den bedste løsning til dine behov
· Ekspertviden i mange grene af skønhedsindustrien
· Anerkendelse af den menneskelige diversitet, research og innovation

 

Stiftet af en fransk kemiker har L’Oréal været et af de førende mærker inden for personlig pleje i mere end 100 år. Meget har ændret sig siden da, og fra primært at udvikle hårfarve med naturlige ingredienser, har mærket forgrenet sig i et væld af nicher inden for en verden af skønhed og kosmetik – selvfølgelig også den ekstremt populære L’Oréal mascara.

 

Dette ville ikke kunne have ladet sig gøre, hvis ikke det havde været for L’Oréals solide kerneværdier: grundig research og udforskende innovation. Med dette hundredårige mantra kan du være sikker på, at der er kræset for produkterne. L’Oréal har som klassens flittige elev gjort et særdeles omhyggeligt stykke arbejde, der ville springe den gamle 13-skala.

 

Med afsæt i udvikling af produkter til håret, har L’Oréal i dag en finger med i stort set alt arbejde inden for feltet, og firmaet kan med sin vidtspændende viden som ingen anden udnytte sine kendskaber til skønhedens hemmeligheder og fusionere egenskaberne fra ét produkt med et andet, hvilket blandt andet kan ses i deres udvalg af 2-trinsmascaraer.

 

Falder du for en af L’Oréals mascaraer, kan du være sikker, den kun bliver bedre med tiden. Dette skyldes L’Oréals stædige insisteren på at konkurrere med sig selv om hele tiden at finde en bedre løsning.

 

L’Oréals stifter, Eugène Schueller, startede biksen op i 1909 som nyuddannet kemiker og specialiserede sig hårfarve. Han slog pjalterne sammen med en hårstylist fra det russiske hof og startede en skole dedikeret til hårfarve og -pleje. Schueller blev hele tiden klogere på, hvad der virkede, og nåede til den konklusion, at hjørnestenen i ethvert foretagende er konstant undersøgelse og videreudvikling af et produkt heriblandt den famøse L’Oréal mascara.

 

Del med dine venner på